Pomohu Vám s budováním a správou majetku, z kterého v budoucnu můžete čerpat rentu.

Víte že pravidelná renta je reálná pro většinu lidí?

+ 420 608 847 032

113+ investičních klientů

Pravidelně semnou investuje více něž 100 klientů

Certifikace PFP

Jsem certifikovaným poradcem finančního plánování (EFPA ČR)

8 let zkušeností

Na trhu financí a investic se pohybuji od roku 2017 

Investice | Rentierské portfolio | Finanční plán | Firemní finance

S čím Vám mohu pomoci


Správa majetku a investic

Důkladná analýza, špičkové investiční strategie a individuální péče - to je to, co nabízí služba správy majetku a investic pro vaši finanční budoucnost. Vhodné pro klienty, kteří dlouhodobě přemýšlí nad penězi na spořících a běžných účtech. 100% nezávislé investiční poradenství.

Pro majitele firem

Nahlížím na firmu očima majitele firmy. Na kapitál alokovaný ve firmě pohlížím jako na firemní pilíř majetku, který spolu s privátním pilířem tvoří celkový majetek majitele firmy, nebo podnikatele. Mým cílem je růst hodnot firmy a udržování správného poměru mezi firemním a privátním pilířem majetku klienta.

Rentierské portfolio

Portfolio pro rentu je strategicky navržené tak, aby vaše investice generovaly pravidelné a spolehlivé příjmy po celý váš život, umožňující vám užít si bezstarostný důchod bez finančních obav. Vhodné pro každého klienta, který chce mít pod kontrolou své příjmy v penzi - "na rentě"

Finanční plán

Individuálně přizpůsobeným finančním plánem získáte jasný obraz vaší finanční situace a stanovíme společně strategii, která vám pomůže dosáhnout vašich cílů a plánů do budoucna se zajištěním základních pojistných rizik. Služba vhodná pro rodiny a mladé páry plánující společnou budoucnost.

Moji spokojení klienti


Lucie Černá

Ředitelka sítě lékáren

⭐⭐⭐⭐⭐

S panem Chudým jsme řešili moje kompletní finanční portfolio. Potřebovala jsem zrevidovat staré smlouvy a založit nové investice. Je vidět, že financím vážně rozumí a má velký přehled v různých finančních produktech. Všechna naše jednání se nesla ve velice příjemné atmosféře. Pan Chudý je velmi trpělivý, vše hezky vysvětlí, poradí a ochotně se vším pomůže. Vše bylo vyřízeno velice rychle a kvalitně. Vím, že se na něj ohledně financí můžu kdykoli obrátit. Je na něj opravdu spoleh. Všem vřele doporučuji jeho služby.


Alena Lehká

Administrativní pracovnice

⭐⭐⭐⭐⭐

Skvěle podané vysvětlení ohledně investic, přehledné pro člověka, který s tímto nemá zkušenosti. Skvělé vystupování, ochota, vstřícnost. Ráda služby využiji i příště.

Honza Ježdík

Profesionální fotograf

⭐⭐⭐⭐⭐

S Adamem jsem doposud vyřešil dlouhodobé investování za což jsem velmi rád. Předně jsem to měl udělat už mnohem dříve, ale když už , tak právě u něj. Vše potřebuji pochopit, než něco "odkývu" - jsem fakt komplikovaný klient na cokoli. A Adam měl tu trpělivost, snahu a hlavně věděl, o čem mluví. Což je ve světě financí základ pro jakoukoli důvěru. Aktuálně jsem pod Adama přešel se všemi pojistnými smlouvami. A neb mě čeká refinancování hypotéky, tak předpokládám, že budeme do budoucna řešit i to.


Martin Voňka

Referent kvality

⭐⭐⭐⭐⭐

Rozdílný pohled na finance, než klasický bankéř. Nastavili jsme dlouhodobý finanční plán, kde každá smlouva má svůj důvod a účel. Vždy rychlé, srozumitelné a spolehlivé jednání, doporučuji.

Kateřina Točíková

HR manager

⭐⭐⭐⭐⭐

K Adamovi jsem měla možnost zavítat na základě doporučeni od mého dobrého kamaráda.
Od začatku byla komunikace vždy vstřícná a srozumitelná a jsem rada, že mám v kontaktech někoho, kdo financím opravdu rozumí, s kým se můžu vždy poradit a kdo mi nastavil reálný a efektivní finanční plán.
Moc Vám děkuju Adame za Vaši práci, kterou vím, že odvádite dle Vašeho nejlepšího vědomí a svědomí!



Ondřej Matoušek

Podnikatel ve stavebnictví 

⭐⭐⭐⭐⭐

Kontaktoval jsem Adama pro nastavení rodinných financí a investic pro naši dceru. Veškeré informace a postupy byly přehledně a smysluplně vysvětleny. Dnes pravidelně investujeme a to nám z pohledu vysoké inflace dává smysl. Rozhodně doporučuji.


Napište mi

      Adam Chudý, PFP 

Kollárova 1257, 500 02 Hradec Králové

+420 608 847 032

adam.chudy@swisslife-select.cz

www.facebook.com/adamchudy.finance