Pomohu Vám s budováním a správou majetku, z kterého v budoucnu můžete čerpat rentu.

Víte že pravidelná renta je reálná pro většinu lidí?

+ 420 608 847 032

113+ investičních klientů

Pravidelně semnou investuje více něž 100 klientů

Certifikace PFP

Jsem certifikovaným poradcem finančního plánování (EFPA ČR)

8 let zkušeností

Na trhu financí a investic se pohybuji od roku 2017 

Investice | Rentierské portfolio | Finanční plán | Firemní finance

S čím Vám mohu pomoci


Správa majetku a investic

Důkladná analýza, špičkové investiční strategie a individuální péče - to je to, co nabízí má služba správy majetku a investic pro vaši finanční budoucnost. Vhodné pro klienty, kteří dlouhodobě přemýšlí nad penězi na spořících a běžných účtech. 100% nezávislé investiční poradenství.

Pro majitele firem

Moderní majetkové poradenství pro majitele firem. Nahlížím na firmu očima majitele firmy. Na kapitál alokovaný ve firmě pohlížím jako na firemní pilíř majetku, který spolu s privátním pilířem tvoří celkový majetek majitele firmy, nebo podnikatele. Mým cílem je růst hodnot firmy a udržování správného poměru mezi firemním a privátním pilířem majetku klienta.

Rentierské portfolio

Portfolio pro rentu je strategicky navržené tak, aby vaše investice generovaly pravidelné a spolehlivé příjmy po celý váš život, umožňující vám užít si bezstarostný důchod bez finančních obav. Vhodné pro každého klienta, který chce mít pod kontrolou své příjmy v penzi - "na rentě", která může nastat mnohem dříve, něž oficiální starobní důchod. 

Finanční plán

Individuálně přizpůsobeným finančním plánem získáte jasný obraz vaší finanční situace a stanovíme společně strategii, která vám pomůže dosáhnout vašich cílů a plánů do budoucna se zajištěním základních pojistných rizik. Služba vhodná pro rodiny a mladé páry plánující společnou budoucnost.

Moji spokojení klienti


Lucie Černá

Ředitelka sítě lékáren

⭐⭐⭐⭐⭐

S panem Chudým jsme řešili moje kompletní finanční portfolio. Potřebovala jsem zrevidovat staré smlouvy a založit nové investice. Je vidět, že financím vážně rozumí a má velký přehled v různých finančních produktech. Všechna naše jednání se nesla ve velice příjemné atmosféře. Pan Chudý je velmi trpělivý, vše hezky vysvětlí, poradí a ochotně se vším pomůže. Vše bylo vyřízeno velice rychle a kvalitně. Vím, že se na něj ohledně financí můžu kdykoli obrátit. Je na něj opravdu spoleh. Všem vřele doporučuji jeho služby.


Alena Lehká

Administrativní pracovnice

⭐⭐⭐⭐⭐

Skvěle podané vysvětlení ohledně investic, přehledné pro člověka, který s tímto nemá zkušenosti. Skvělé vystupování, ochota, vstřícnost. Ráda služby využiji i příště.

Honza Ježdík

Profesionální fotograf

⭐⭐⭐⭐⭐

S Adamem jsem doposud vyřešil dlouhodobé investování za což jsem velmi rád. Předně jsem to měl udělat už mnohem dříve, ale když už , tak právě u něj. Vše potřebuji pochopit, než něco "odkývu" - jsem fakt komplikovaný klient na cokoli. A Adam měl tu trpělivost, snahu a hlavně věděl, o čem mluví. Což je ve světě financí základ pro jakoukoli důvěru. Aktuálně jsem pod Adama přešel se všemi pojistnými smlouvami. A neb mě čeká refinancování hypotéky, tak předpokládám, že budeme do budoucna řešit i to.


Martin Voňka

Referent kvality

⭐⭐⭐⭐⭐

Rozdílný pohled na finance, než klasický bankéř. Nastavili jsme dlouhodobý finanční plán, kde každá smlouva má svůj důvod a účel. Vždy rychlé, srozumitelné a spolehlivé jednání, doporučuji.

Kateřina Točíková

HR manager

⭐⭐⭐⭐⭐

K Adamovi jsem měla možnost zavítat na základě doporučeni od mého dobrého kamaráda.
Od začatku byla komunikace vždy vstřícná a srozumitelná a jsem rada, že mám v kontaktech někoho, kdo financím opravdu rozumí, s kým se můžu vždy poradit a kdo mi nastavil reálný a efektivní finanční plán.
Moc Vám děkuju Adame za Vaši práci, kterou vím, že odvádite dle Vašeho nejlepšího vědomí a svědomí!



Ondřej Matoušek

Podnikatel ve stavebnictví 

⭐⭐⭐⭐⭐

Kontaktoval jsem Adama pro nastavení rodinných financí a investic pro naši dceru. Veškeré informace a postupy byly přehledně a smysluplně vysvětleny. Dnes pravidelně investujeme a to nám z pohledu vysoké inflace dává smysl. Rozhodně doporučuji.


Napište mi

      Adam Chudý, PFP 

Kollárova 1257, 500 02 Hradec Králové

+420 608 847 032

adam.chudy@swisslife-select.cz

www.facebook.com/adamchudy.finance